PROGRAMĂRI ECOGRAFIE GENERALĂ: 031 432 67 29 | PROGRAMĂRI STOMATOLOGIE: 0725 917 312 | : STOMATOLOGIE 1: 0725 917 313 | STOMATOLOGIE 2: 0725 917 314

Implant dentar ieftin Bucuresti

    Home / Implant dentar ieftin Bucuresti

Implant dentar ieftin Bucuresti

Implant dentar ieftin Bucuresti. Pentru a facilita accesul unui numar tot mai mare de pacienti la serviciile stomatologice, oferim cele mai mici preturi la implant dentar din Bucuresti! De exemplu, pretul unui implant dentar Alfa Gate – Israel poate fi redus cu pâna la 50% din pretul initial! Acesta este un implant dentar de o foarte buna calitate la un pret mic oferit de cabinetul stomatologic ImpactMed pacientilor săi!

Nu ezitați! Sunați chiar acum pentru a beneficia de oferta de 50% reducere pentru implatul dentar Alfa Gate!

Implantul dentar reprezinta inlocuitorul pentru radacina unui dinte natural lipsa. De regula, acesta este fabricat din titan si are forma unui surub. Plasarea acestuia poate fi efectuata doar dupa ce locul extractiei s-a vindecat sau imediat dupa extractie, printr-o interventie chirurgicala relativ simpla, foarte putin dureroasa.

O dantura completa, functionala si estetica reprezinta caracteristica unui standard de viata ridicat. Ce este de facut in cazul in care pierdem unul sau mai multi dinti?

Dintii lipsa pot afecta modul in care o persoana mananca, vorbeste sau arata. In acelasi timp pot compromite sanatatea generala a cavitatii bucale a unei persoane, determinand o suprasolicitare crescuta a dintilor vecini, permitand structurii osoase de sustinere sa se deterioreze. In plus, multi oameni considera ca puntile si coroanele traditionale sunt nu numai incomode si limitative, dar nici nu furnizeaza functionalitatea permanenta pe care o asteapta ei de la un dinte inlocuitor.

implant dentar
implant dentar
implant dentar ieftin
implant dentar ieftin
implant dentar ieftin bucuresti
implant dentar ieftin bucuresti

Implanturile dentare reprezinta cea mai buna optiune pentru inlocuirea dintilor. Datorita implantologiei, pacientii pot obtine restaurari complet functionale ale dintilor si foarte durabile in timp. Primul pas in implantologie este inserarea implantului. Implanturile dentare sunt concepute pentru a mima intocmai structura radacinii dintilor naturali. Acestea sunt asezate direct in maxilarul pacientului, astfel incat sa ofere un suport perfect stabil si sigur pentru dintii inlocuitori.

Cauzele care duc de regula la pierderea dintilor sunt multiple: carii dentare care au condus la extractii, parodontoza, accidente, varsta inaintata.

Implantul dentar aduce pacientului urmatoarele beneficii:

Inlocuieşte radacina dintelui pierdut

Previne migrarea dintilor invecinati

Stopeaza procesul de atrofiere osoasa

Previne retractia gingiei şi resorbtia osului

Are rol decisiv in estetica dentara

Nu exista limita de varsta pentru a putea efectua implantul dentar! Uneori pacientii mai varstnici isi exprima ingrijorarea ca varsta ii poate impiedica sa beneficieze pe deplin de implanturile dentare. Cu toate acestea, sanatatea este un factor mult mai important decat varsta, si daca sunteti suficient de sanatos pentru a vi se extrage un dinte, cu siguranta sunteti destul de sanatos si pentru a beneficia de un implant dentar. Tratamentul cu implanturi poate fi contraindicat doar in cazul anumitor boli cronice. Doar specialistii nostri stomatologi vor decide daca sunteti sau nu un adevarat candidat pentru implanturi dentare, dupa o evaluare minutioasa a istoricului dumneavoastra medical.

ImpactMed ofera pana pe 31 decembrie cele mai mici preturi pentru implantul dentar. Programati-va chiar acum pentru un implant dentar ieftin si de calitate!

Tel. programari: 0725 917 313 sau 0725 917 314. Va asteptam in bd. 1 Decembrie 1918 nr. 35, bl. L14, sc 6, ap.223/224 (intre Auchan Titan si Trapezului).