PROGRAMĂRI ECOGRAFIE GENERALĂ: 031 432 67 29 | PROGRAMĂRI STOMATOLOGIE: 0725 917 312 | : STOMATOLOGIE 1: 0725 917 313 | STOMATOLOGIE 2: 0725 917 314

Cabinet stomatologic sector 3

    Home / Cabinet stomatologic sector 3

Cabinet stomatologic sector 3

Cabinet stomatologic sector 3 ImpactMed situat pe bd. 1 Decembrie 1918, pentru copii si adulti, te asteapta cu servicii stomatologice de înaltă calitate la cele mai mici preturi. Fa-ti chiar acum o programare la medicul stomatolog!

Cabinetul stomatologic al clinicii ImpactMed, aflat in sectorul 3, pe bd.1 Decembrie 1918 nr. 35, intre Trapezului si Auchan Titan, va ofera servicii stomatologice la cel mai bun pret posibil, acestea putand fi achizitionate si cu plata in rate, prin CardAvantaj de la Credit Europe Bank. Este posibil să fim printre puținele cabinete stomatologice dentisti sector 3 care oferă acest lucru. Misiunea noastra este aceea de a oferi servicii responsabile, confort si profesionalism tuturor celor ce ne calcă pragul. Deviza noastra: „pret ieftin, calitate maxima!” Desi nu avem program non stop, totusi, in cazul unor urgențe stomatologice putem programa pacienții si in afara orelor de program.

In cadrul serviciilor noastre stomatologice va asiguram de cel mai inalt nivel de igiena, instrumentarul fiind sterilizat conform legislatiei in vigoare si a normelor stricte din domeniu implementate de tara noastra si Uniunea Europeana. Echipa medicală este una bine pregatită profesional, gata sa facă față celor mai exigente cerințe, prin servicii stomatologice de inaltă calitate.

Cabinetul stomatologic ImpactMed dispune de aparatura medicala moderna, sală de așteptare, doua posturi de lucru, personal foarte amabil si foarte bine pregatit. Se folosesc materiale de ultima generatie si doar consumabile de unica folosinta.

Stim ca durerea va poate face sa amânați vizita la dentist, însă la noi, prin excelenta comunicare între medic si pacient, va asigurăm că se va depune tot efortul necesar astfel încat sa nu simtiti nici cea mai mica frica sau durere. Medicul vă va explica planul de tratament si mijloacele prin care se va realiza acesta, precum si ceea ce va urma după, așa încât sa fiți foarte bine informați si sa puteți decide chiar dvs. asupra planului de interventie.

Tratamentele si procedurile oferite in cadrul cabinetului stomatologic ImpactMed:

Protetica – restaurari dentare. Protetica este o ramură ce apartine stomatologiei si se ocupa cu restaurarea şi mentinerea funcţiilor orale, a confortului fizionomiei si a starii de sanatate a persoanei.

Endodontie – tratamentul infectiilor dentare. Endodontia este ramura ce se ocupa cu diagnosticarea și tratarea bolilor spatiului endodontic, al pulpei coronare si radiculare. Tratamentul de canal se impune de cele mai multe ori atunci cand procesele carioase evolueaza fara un tratament de specialitate sau în urma unor agresiuni dentare sau a unor malpozitii.

Profilaxie dentara. Procedurile stomatologice de profilaxie au atat rolul de a proteja dintii si gingiile, cat si rol estetic: dinti mai curati, mai albi, inlaturarea respiratiei urat mirositoare.

Cariologie. Cariologia dentara reprezinta acea ramura a medicinei stomatologice care se ocupa cu tratamentul cariilor si aplicarea de plombe. Netratate, cariile se pot complica cu inflamarea pulpei dentare, infectie care poate duce chiar la pierderea dintelui.

Implanturi dentare. Implantologia este ramura stomatologica chirurgicala ce include interventii prin care dintii pierduti sau grav deteriorati sunt inlocuiti cu implanturi dentare, in scopul reabilitarii morfo-functionale si estetice a aparatului dento-maxilar.

Pedodontie. Pedodontia este acea ramura a medicinei stomatologice care se ocupa cu ingrijirea dintilor la copii.

Cosmetica dentara. Cosmetica dentara se adreseaza pacientilor care-şi doresc dinti sanatoşi, cat mai albi si cat mai armonizati cu fizionomia lor. Aceasta imagine genereaza succesul, iar o imagine frumoasa devine si mai frumoasa cu un zambet perfect.

Chirurgie. Chirurgia dentara se ocupă cu tratamentul chirurgical al cavitatii orale, cuprinzand extractii dentare, tratamentul chirurgical al partilor moi şi osoase, tratamentul chisturilor, diagnosticarea şi extirparea tumorilor benigne şi maligne.

Parodontologie. Parodontologia este disciplina medicala care se ocupa cu tratamentul bolilor parodontiului marginal cu restaurarea completa a structurii si functiei tesuturilor parodontale pierdute.

Ortodontie. Ortodontia este ramura care se ocupa cu indreptarea si corectarea pozitiei dintilor. Aceasta se realizeaza utilizand aparate dentare si reprezinta un factor important pentru sanatatea dintilor si a gingiilor, avand si rol estetic.

Despre preturi. Preturile practicate de clinica ImpactMed la serviciile stomatologice sunt unele accesibile oricarui pacient. Politica de pret a fost stabilita pe criterii bine determinate, asa incat pacientii sa poata beneficia – in cazul unor lucrari complexe – de diverse reduceri si promotii. Pentru lista cu preturi actualizata va rugam sa consultati pagina noastra de preturi. Programari la cabinet se pot face la tel. 0725.917.312, in intervalul 09 – 20 de luni pana vineri și intre orele 09 – 14 sambata. Ne aflam in Bucuresti, sector 3, bd. 1 Decembrie 1918 nr. 35, in apropiere de Auchan, intre Trapezului si Auchan Titan. Pentru locatia exacta sau indicatii de orientare, sunati sau accesati pagina „Contact”. Vă așteptăm!